Mindervalidenzorg volgens de behoeftes van de patiënt

Thuisverpleger Kris Pauwels is vertrouwd met de verzorging van mindervalide patiënten. Als zelfstandige verpleegkundige voor mindervalidenzorg uit Balen zorgt hij voor een aangepaste en persoonlijke verpleging, waarbij altijd aan de noden van de patiënt gedacht wordt. Dit betekent dus ook dat er indien nodig extra tijd wordt besteed om te voldoen aan de noden van de patiënt

Een aanpak vanuit vertrouwen

De verpleging van mindervaliden vraagt in veel gevallen een totaal andere aanpak dan bij andere patiënten. Vooral als het gaat om mentaal gehandicapte personen, dan is het belangrijk dat er een goede vertrouwensband is. Op die manier kunnen de zorgen optimaal worden uitgevoerd zonder dat er angsten of agressie aan te pas komen. Als ervaren verpleegkundige weet Kris Pauwels perfect hoe hij dient te reageren op elke reactie van mindervalide patiënten. 

Expertise vanuit jaarlijkse bijscholingen

Om de laatste ontwikkelingen op vlak van verzorgingsmethoden, materiaal en vooral ook de psychische ontwikkelingen en begeleiding te kunnen bijhouden, volgt Thuisverpleger Kris Pauwels jaarlijks heel wat bijscholingen.

Neem gerust contact op voor een afspraak of meer info betreffende de mindervalidenzorg regio Balen.

Ook voor palliatieve zorgen, wondverzorging en de dagelijkse toiletzorg kunt u hier steeds terecht.

Sublieme service

Jarenlange ervaring en expertise in verpleging. Voor een aangename, professionele en persoonlijke aanpak ben je bij Thuisverpleging Kris Pauwels aan het juiste adres!

24/7 bereikbaar

Kris behandelt al jaren patiënten in de omgeving van Balen en Mol als thuisverpleegkundige. Maar daar blijft het niet bij want een persoonlijk gesprek en de nodige psychologische ondersteuning horen er ook bij. Hij houdt uw medische toestand goed in de gaten, en grijpt in als dat nodig is. Zeven dagen op zeven kunt u rekenen op een sublieme thuisverpleger uit Balen.

Kris beperkt zich tot thuisverpleging in zijn regio. Zo kan de kwaliteit van de verzorging gegarandeerd blijven. Er is voldoende tijd voor elke patiënt, zeker ook bij mindervalidenzorg. Hebt u vragen of wenst u een afspraak? Neem dan meteen contact op.