Thuisverpleging Kris Pauwels – regio Balen, Mol en Lommel

Altijd klaar om u te helpen!

Thuisverpleging Kris Pauwels

Hebt u dagelijks of wekelijks verzorging nodig maar blijft u het toch belangrijk vinden om in uw eigen, vertrouwde omgeving te blijven wonen? Erkend en gediplomeerd verpleegkundige Kris Pauwels zorgt er als thuisverpleger uit Balen voor dat u op de gewenste tijdstippen de nodige verzorging krijgt.

Hulpverlening op maat

U krijgt persoonlijke thuisverpleging, maar ook medische behandelingen zoals wondverzorging, inspuitingen en medicatie nauwkeurig opvolgen worden voorzien. Ook voor dagelijkse toiletzorgen en palliatieve ondersteuning kunt u bij Kris Pauwels terecht. Voor de familie wordt tevens de nodige ondersteuning voorzien indien gewenst. 

24/7

Kris behandelt al jaren patiënten in de omgeving van Balen en Mol als thuisverpleegkundige. Maar daar blijft het niet bij want een persoonlijk gesprek en de nodige psychologische ondersteuning horen er ook bij. Hij houdt uw medische toestand goed in de gaten, en grijpt in als dat nodig is. Zeven dagen op zeven kunt u rekenen op een sublieme thuisverpleger uit Balen. 

Kris beperkt zich tot thuisverpleging in zijn regio. Zo kan de kwaliteit van de verzorging gegarandeerd blijven. Er is voldoende tijd voor elke patiënt, zeker ook bij mindervalidenzorg. Hebt u vragen of wenst u een afspraak? Neem dan meteen contact op.

 

Sublieme service

Jarenlange ervaring en expertise in verpleging. Voor een aangename, professionele en persoonlijke aanpak ben je bij Thuisverpleging Kris Pauwels aan het juiste adres!

Regio Balen, Mol of Lommel

Thuisverpleging Kris Pauwels is uw ervaren verpleger in de ruime regio rond Balen, Mol of Lommel.