Palliatieve zorgen met begeleiding voor familie

Het welzijn en comfort komen op de eerste plaats wanneer het gaat om palliatieve zorgen. Daarom zorgt Kris Pauwels 7 dagen op 7 voor u. Bovendien is hij ook dag en nacht bereikbaar indien nodig. 

Respect en ondersteuning

Wanneer men te horen krijgt dat men in zijn laatste levensfase vertoeft, dan is dit geen makkelijke opgave. Sommige mensen aanvaarden dit makkelijk, andere hebben het hier heel moeilijk mee. Veel hangt uiteraard af van leeftijd en eventuele ziekteomstandigheden. Toch blijft het een moeilijke periode, ook voor de familie. Kris Pauwels zorgt als erkend thuisverpleger dan ook graag voor de nodige ondersteuning waar mogelijk. 

Medische verzorging

Vaak hebben mensen die palliatieve zorgen nodig hebben regio Balen, ook heel wat medische problemen. Katheters, medicatie, doorligwonden,… allerhande verschijnselen die vaak gepaard gaan met bepaalde ziektes. Ook in dit geval kunt u steeds rekenen op de hulp van Thuisverpleging Kris Pauwels. 

Neem vrijblijvend contact op voor een discreet en persoonlijk gesprek om de nodige palliatieve zorgen te Balen en omstreken uitvoerig te bespreken. Bezoeken meerdere malen per dag zijn perfect mogelijk indien gewenst.

Sublieme service

Jarenlange ervaring en expertise in verpleging. Voor een aangename, professionele en persoonlijke aanpak ben je bij Thuisverpleging Kris Pauwels aan het juiste adres!

24/7 bereikbaar

Kris behandelt al jaren patiënten in de omgeving van Balen en Mol als thuisverpleegkundige. Maar daar blijft het niet bij want een persoonlijk gesprek en de nodige psychologische ondersteuning horen er ook bij. Hij houdt uw medische toestand goed in de gaten, en grijpt in als dat nodig is. Zeven dagen op zeven kunt u rekenen op een sublieme thuisverpleger uit Balen.

Kris beperkt zich tot thuisverpleging in zijn regio. Zo kan de kwaliteit van de verzorging gegarandeerd blijven. Er is voldoende tijd voor elke patiënt, zeker ook bij mindervalidenzorg. Hebt u vragen of wenst u een afspraak? Neem dan meteen contact op.