Thuisverpleging regio Balen, Mol of Lommel

Wenst u thuiszorg of toiletzorg in de regio Balen? Dan is Thuisverpleger Kris Pauwels graag uw verpleger van dienst. Er wordt geholpen met dagelijkse hygiëne en toiletzorg. Indien u dit wenst, kan er dagelijks of zelfs meerdere keer per dag, wekelijks of tweewekelijks worden langs gekomen. 

Thuisverpleging regio Balen, Lommel of Mol

Kris heeft inmiddels al meer dan 13 jaar ervaring thuiszorg. Dankzij jaarlijkse bijscholingen is hij dan ook  vertrouwd met uiteenlopende verzorging voor jong en oud. Patiënten kunnen 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 contact opnemen voor dringende hulp.  Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor thuisverpleging in de omgeving van Balen & Mol? Neem dan snel contact op. 

Toiletzorg 

Een goede hygiëne is van cruciaal belang voor een optimale gezondheid. Daarom biedt Thuisverpleging Kris Pauwels u ook de nodige toiletzorg aan. U beslist zelf of er wekelijks, dagelijks of tweewekelijks moet langsgekomen worden voor hulp bij het wassen en aankleden.

Inspuitingen en wondzorg

Ook het toedienen van inspuitingen wordt op een professionele manier uitgevoerd. Dit kan gepaard gaan met wondzorg maar beiden kunnen ook volledig afzonderlijk van elkaar aangevraagd worden. 

Mindervalidenzorg en palliatieve ondersteuning

Thuisverpleging Kris Pauwels is gespecialiseerd in mindervalidenzorg. Ook hierin beschikt Kris zelf reeds over vele jaren ervaring. Palliatieve zorgen worden tevens op een zeer discrete manier aangeboden. Wilt u een afspraak maken? Bel of mail gerust voor een kennismakend gesprek of een snelle opstart.

Sublieme service

Jarenlange ervaring en expertise in verpleging. Voor een aangename, professionele en persoonlijke aanpak ben je bij Thuisverpleging Kris Pauwels aan het juiste adres!

24/7 bereikbaar

Kris behandelt al jaren patiënten in de omgeving van Balen en Mol als thuisverpleegkundige. Maar daar blijft het niet bij want een persoonlijk gesprek en de nodige psychologische ondersteuning horen er ook bij. Hij houdt uw medische toestand goed in de gaten, en grijpt in als dat nodig is. Zeven dagen op zeven kunt u rekenen op een sublieme thuisverpleger uit Balen.

Kris beperkt zich tot thuisverpleging in zijn regio. Zo kan de kwaliteit van de verzorging gegarandeerd blijven. Er is voldoende tijd voor elke patiënt, zeker ook bij mindervalidenzorg. Hebt u vragen of wenst u een afspraak? Neem dan meteen contact op.