Toiletzorg voor jong en oud

Wenst u thuiszorg of toiletzorg in de regio Balen? Dan is Thuisverpleger Kris Pauwels graag uw verpleger van dienst. Er wordt geholpen met dagelijkse hygiëne en toiletzorg. Indien u dit wenst, kan er dagelijks of zelfs meerdere keer per dag, wekelijks of tweewekelijks worden langs gekomen. 

Ruime ervaring in toiletzorg

Kris Pauwels staat al meer dan 10 jaar in de sector. Hij is dus vertrouwd met de dagelijkse verzorging van alle leeftijdscategorieën van patiënten. Dit kan dus zowel gaan om jonge kinderen, pubers, ouderen en zelfs hoogbejaarden. 

Bij de toiletzorg in Balen wordt geholpen met het aan- en uitkleden en de (dagelijkse) wasbeurt. Daarnaast kan ook de medicatie worden klaargezet zodat er op dat vlak geen vergissingen kunnen gebeuren. 

 

Volgens eigen nood

De toiletzorg wordt volgens uw eigen noden en wensen voorzien. Sommige mensen hebben het nodig om dagelijks geholpen te worden, anderen prefereren een minder regelmatig bezoek. Uiteraard beslist u als patiënt zelf hoe dikwijls u hulp wenst.

Bent u overtuigd van onze sublieme service! Of wenst u toch nog wat meer uitleg over algemene werking van de thuisverpleging en toiletzorg in Balen, Antwerpen, Lommel of Mol? Bel dan gerust of stuur een mailtje en u krijgt zo snel mogelijk een antwoord.

Sublieme service

Jarenlange ervaring en expertise in verpleging. Voor een aangename, professionele en persoonlijke aanpak ben je bij Thuisverpleging Kris Pauwels aan het juiste adres!

24/7 bereikbaar

Kris behandelt al jaren patiënten in de omgeving van Balen en Mol als thuisverpleegkundige. Maar daar blijft het niet bij want een persoonlijk gesprek en de nodige psychologische ondersteuning horen er ook bij. Hij houdt uw medische toestand goed in de gaten, en grijpt in als dat nodig is. Zeven dagen op zeven kunt u rekenen op een sublieme thuisverpleger uit Balen.

Kris beperkt zich tot thuisverpleging in zijn regio. Zo kan de kwaliteit van de verzorging gegarandeerd blijven. Er is voldoende tijd voor elke patiënt, zeker ook bij mindervalidenzorg. Hebt u vragen of wenst u een afspraak? Neem dan meteen contact op.