Inspuitingen op doktersvoorschrift

Bent u op zoek naar een verpleger aan huis die u helpt bij het toedienen van diverse inspuitingen, zoals bloedverdunner en medicatie voor diabetespatiënten regio Balen? Dan staat Thuisverpleger Kris Pauwels  voor u klaar met een dienstverlening op maat

Inspuitingen voor diverse doeleinden

U kunt bij Thuisverpleging Kris Pauwels terecht voor het toedienen van inspuitingen voor diverse doeleinden. Alles dient wel steeds op doktersvoorschrift te gebeuren:

  • onderhuidse prikken
  • inspuitingen in spieren
  • katheter en infuus
  • port-a-cath: een onderhuids systeem dat bijvoorbeeld gebruikt wordt na chemo in een ziekenhuis

Er kan tevens educatie gegeven worden voor diabetespatiënten zoals het aanleren van de vingerprik.

Praktische info

Om behandelingen of bezoeken op te starten, kunt u vrijblijvend contact opnemen. Kris Pauwels komt bij u langs om uw wensen te bespreken en een opstartdatum vast te leggen. Dit kan zeer vlot ingepland worden, indien het hoogdringend is. 

Aarzel niet om te bellen of te mailen indien u meer info wenst over inspuitingen regio Balen. Ook voor wondzorg, palliatieve zorgen en mindervalidezorg kunt u steeds beroep doen op een zeer nauwkeurige en strikte zorgverlening van Kris Pauwels.

Sublieme service

Jarenlange ervaring en expertise in verpleging. Voor een aangename, professionele en persoonlijke aanpak ben je bij Thuisverpleging Kris Pauwels aan het juiste adres!

24/7 bereikbaar

Kris behandelt al jaren patiënten in de omgeving van Balen en Mol als thuisverpleegkundige. Maar daar blijft het niet bij want een persoonlijk gesprek en de nodige psychologische ondersteuning horen er ook bij. Hij houdt uw medische toestand goed in de gaten, en grijpt in als dat nodig is. Zeven dagen op zeven kunt u rekenen op een sublieme thuisverpleger uit Balen.

Kris beperkt zich tot thuisverpleging in zijn regio. Zo kan de kwaliteit van de verzorging gegarandeerd blijven. Er is voldoende tijd voor elke patiënt, zeker ook bij mindervalidenzorg. Hebt u vragen of wenst u een afspraak? Neem dan meteen contact op.