Wondzorg met reiniging en vernieuwing van bandages

Voor wondzorg bent u bij Thuisverpleger Kris Pauwels uit Balen aan het juiste adres. Zowel voor het verzorgen van wonden na een operatie als voor wondverzorging bij ongevallen, doorligwonden of stomazorg kunt u contact opnemen. 

Elke wonde vraagt een specifieke verzorging

Iedere wonde is anders. Bijgevolg is het dan ook belangrijk om elke wonde op de juiste manier te behandelen en te verzorgen om optimale heling te bevorderen. Thuisverpleging Kris Pauwels is perfect geschikt om u de juiste zorgverlening te bieden. Zijn jarenlange ervaring en professionele opleiding zorgen ervoor dat hij de juiste man op de juiste plaats is voor het bieden van passende hulp. 

Regio

U kunt beroep doen op de diensten van Thuisverpleging Kris Pauwels in de regio Balen, Mol en Lommel.

Ook voor zeer specifieke zorgen kunt u bij Kris terecht. U kunt 7 dagen op 7 rekenen op een perfecte service en hulp waar het nodig is. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op voor wondzorg te Balen.

Sublieme service

Jarenlange ervaring en expertise in verpleging. Voor een aangename, professionele en persoonlijke aanpak ben je bij Thuisverpleging Kris Pauwels aan het juiste adres!

24/7 bereikbaar

Kris behandelt al jaren patiënten in de omgeving van Balen en Mol als thuisverpleegkundige. Maar daar blijft het niet bij want een persoonlijk gesprek en de nodige psychologische ondersteuning horen er ook bij. Hij houdt uw medische toestand goed in de gaten, en grijpt in als dat nodig is. Zeven dagen op zeven kunt u rekenen op een sublieme thuisverpleger uit Balen.

Kris beperkt zich tot thuisverpleging in zijn regio. Zo kan de kwaliteit van de verzorging gegarandeerd blijven. Er is voldoende tijd voor elke patiënt, zeker ook bij mindervalidenzorg. Hebt u vragen of wenst u een afspraak? Neem dan meteen contact op.